Hotel Medieval


SERVICII

SALA DE CONFERINTA


Sala de conferinte Hotel Medieval Alba IuliaSala de conferinte este locul ideal pentru o intalnire de afaceri productiva.
Dotata cu aparatura tehnica necesara: traduceri simultane, sonorizare, proiectare video.
Sala de conferinte va ofera solutii profesionale pentru organizarea diferitelor evenimente.


CAMERELE MEDIEVALE


Camere Medievale la Hotel Medieval - Alba IuliaCamerele de garda (Sala Armelor, Sala Cavalerilor Templieri, Sala Capitulara) din Bastionul Sasilor sunt incluse in Traseul celor Trei Fortificatii, accesul fiind de asemenea gratuit pentru clientii hotelului.
CENTRUL DE ECHITAŢIE


Centru de Echitatie la Hotel Medieval - Alba IuliaCentrul nostru de echitatie propune cursuri de calarie cu cai de rasa friziana adusi special pentru dumneavoastra din Olanda. Caii frizieni sunt recunoscuti pentru docilitate si tinuta lor aristocrata, fiind ideali atat pentru cursurile de incepatori, cat si pentru cele de avansati. În timpul sedintelor dumneavoastra de calarie sunteti atent supravegheati de catre instructorii nostri bine pregatiti.
Centru de echitatie este amenajat si in scop de agrement, oferind bucurii atat celor mici cat si celor mari. Copiii se pot amuza calarind poneii, iar intreaga familie sa faca o plimbare cu trasura prin santurile cetatii Alba Carolina.
Şedinte individuale sau abonamente lunare se pot programa la numarul de telefon 0742151899 sau adresandu-va direct centrului de echitatie (Traseul Sudic al cetatii Alba Carolina – Aleea Sfantul Eugeniu).


CUNUNII CIVILE


Centru de Echitatie la Hotel Medieval - Alba Iulia Fiecare persoana isi imagineaza ca evenimentele importante din viata sa se petrec intr-un cadru de originalitate. Hotel Medieval transforma visele in realitate, punand la dispozitie o locatie deosebita, unde clientii se pot bucura in aer liber de frumusetile naturii si de atmosfera de epoca, transformand cununia civila intr-un moment istoric. Pentru o cununie civila ca in povesti, veti avea la dispozitie o trasura de epoca cu vizitiu, care va conduce pana la locul evenimentului, unde garda cetatii va intampina cu onor.


TABERELE MILITARE


Centru de Echitatie la Hotel Medieval - Alba Iulia In Cetatea Alba Carolina se gasesc doua tabere militare. Una este este inclusa in cadrul Traseului celor Trei Fortificatii, iar cealalta este situata pe Traseul Sudic. Acestea sunt amenajate sub forma unor terase-restaurant al caror rol este acela de a oferi vizitatorilor un loc de relaxare. Aici oaspetii sunt intampinati de catre hangii si hangite ce poarta o vestimentatie reprezentativa secolului XVIII. Pe langa costumele de epoca, mobilierul din lemn masiv si vesela din lut ars cu emblema Traseului celor Trei Fortificatii, taberele militare le ofera vizitatorilor posibilitatea de a se destinde intr-o ambianta deosebita.


SPA (In curand)


FACILITATI


  • Receptie 24h
  • Restaurant : intre orele 07-24
  • Bar: intre orele 07-24
  • Terase: intre orele 09-22
  • Salon de billiard 24h
  • Parcare private gratuita cu paza
  • Acces gratuit la Traseul celor trei Fortificatii
  • Acces gratuit in interiorul camerelor de garda
  • Acces gratuit la internet
  • Acces gratuit vizitare Centrul de echitatieRezervari online